Περιγραφή

Στον οικισμό του Παλαιού Αγ. Αθανασίου με την μαγευτική θεά στο Βόρα βρίσκεται η ταβέρνα “Καταφύγιο”.Η μεσογειακή και η παραδοσιακή κουζίνα που διαθέτουμε είναι ικανή να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και στον πιο δύσκολο ουρανίσκο. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το χοιρινό με δαμάσκηνο στη γάστρα, το γεμιστό ψαρονέφρι, το κεμπάπ στη σούβλα και το κότσι με πορτοκάλι. Ανοιχτά όλο το χρόνο από το πρωί και έως αργά το βράδυ σας περιμένει με παραδοσιακούς μεζέδες μαγειρεμένους από έμπειρους μάγειρες πάντα με φρέσκα υλικά και γνήσιες γεύσεις μαγειρεμένες στον παραδοσιακό πέτρινο φούρνο. Το δείπνο σας μπορεί να κλείσει με τα σπιτικά γλυκά που διαθέτουμε σε μεγάλη ποικιλία Η ταβέρνα “Καταφύγιο” πρέπει να είναι η επόμενη στάση σας για την απόλαυση ενός παραδοσιακού γεύματος

Η Κάβα μας είναι μια μοναδική συλλογή από επιλεγμένα κρασιά και ποτά που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό μας επισκέπτη.

Επιλέξτε από τοπικά κρασιά κόκκινα, λευκά ή ροζέ με ιδιαίτερες γεύσεις και από αμπελώνες φημισμένους τα οποία συλλέγουμε και διατηρούμε σε ένα περιβάλλον κατασκευασμένο για να διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους !

.

Παροχές
WiFi
Δέχεται Κρατήσεις
Επιλογές για χορτοφάγους
Εστιατόριο
Ιδιωτικό Parking
Πιστωτική Κάρτα
Τζάκι
Video
Στοιχεία Επικοινωνίας
Website
Address
No data
Contact Phone 1
Contact Phone 2
Phone 2694 510 0126
Photos
Χάρτης
LinkwiseCreative.show("11532-50", "CD23002", "_blank");