Ταβέρνα Καρατζοβίτισα

Λουτράκι, Πέλλα, Ελλάδα
Use your scrollwheel :)
Περισσότερα

Η ταβέρνα Καρατζοβίτισα αποτελεί μοναδική επιλογή για εκείνους που θέλουν να γευτούν παραδοσιακό ποιοτικό φαγητό στο Λουτράκι Αριδαίας.

Λάβετε Οδηγίες

Η ταβέρνα Καρατζοβίτισα αποτελεί μοναδική επιλογή για εκείνους που θέλουν να γευτούν παραδοσιακό ποιοτικό φαγητό στο Λουτράκι Αριδαίας. Επισκεφθείτε μας μετά τη βόλτα σας στα Λουτρά Πόζαρ.

Εδώ θα βρείτε καθημερινά σούβλες, όπως αρνάκι, κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι κ.α. Ο προσεγμένος εσωτερικός χώρος με το ιδιαίτερο τζάκι στο κέντρο, θα σας γοητεύσει. Για τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει προσφέρουμε τραπέζια και στον εξωτερικό χώρο.

Συχνά διοργανώνουμε βραδιές με ζωντανή λαική μουσική. Σας περιμένουμε, να γλεντήσουμε μαζί με καλή μουσική, νόστιμο φαγητό και εκλεκτά κρασιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για κρατήσεις!

[ngg_images gallery_ids=”62″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_sidescroll”]

δειτε ακομη

Ταβέρνα Ο Τσολιάς

Ταβέρνα Ο Τσολιάς

Οι λέξεις Ταβέρνα - Εστιατόριο είναι μάλλον λίγες για να αποκαλύψουν το μέγεθος του προσεγμένου χώρου της ταβέρνας Τσολιάς, που μπορεί να καλύψει κάθε είδους εκδηλώσεις.

Κόκκινο Πιπέρι

Κόκκινο Πιπέρι

Στο εστιατόριο Κόκκινο Πιπέρι μπορεί κανείς να απολαύσει εξαιρετική ελληνική κουζίνα, καλό κρασί και τσίπουρο από ντόπιους παραγωγούς.

Κτήμα Γεύσης

Κτήμα Γεύσης

Το "Κτήμα Γεύσης" προσφέρει τα νόστιμα πιάτα του από το 1983. Τα βασικά συστατικά των πιάτων μας προέρχονται από το ίδιο το κτήμα μας, όπως και τα κρασιά, το τσίπουρο και το ούζο.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)