Περιγραφή

Η εταιρεία Κ. Καραϊσαρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1989 στην Αριδαία Ν.Πέλλας, ο άρτιος εξοπλισμός με ιδιόκτητα οχήματα, η εφαρμογή παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων τεχνολογιών στον τομέα των πλακιδίων, οικοδομικών και μονωτικών υλικών, ψύξης και θέρμανσης, έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία μας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες του νομού μας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην πώληση πλακιδίων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικοδομικών και μονωτικών υλικών, στην ψύξη και θέρμανση, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας.Διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, με εξειδικευμένο – εκπαιδευμένο προσωπικό όπως και για τα ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα.

Μετά από πολυετή πείρα στον χώρο μας, έχουμε την τεχνογνωσία να σας προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα υλικά, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σχετικές με τα οικοδομικά και μονωτικά υλικά, ενώ δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό, βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ) και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα (ικανοποίηση καταναλωτή, εργαζόμενου, προμηθευτή και κάθε συνεργαζόμενου) η εταιρία οδηγείται σ’ αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερη.

Είδη Υγιεινής – Θέρμανση – Ψύξη – Δομικά Υλικά – Υδραυλικά – Κουζίνες – Μπάνιο – Δάπεδα – Κλιματιστικά – Έπιπλα – Εργαλεία – Λέβητες – Τζάκια – Αντλίες Νερού – Φίλτρα Νερού – Είδη Μπάνιου – Πλακάκια – Γκαζόν – Laminate – Χρώματα & Υποστρώματα– Ταπετσαρίες – Στεγανωτικά

Παροχές
Parking
Video
Στοιχεία Επικοινωνίας
Website
Address
Adress2ο χλμ. Αριδαίας - Τσάκων, Αριδαία, 58400, ΠΕΛΛΑΣ
Contact Phone 1
Contact Phone 2
Photos
Χάρτης
LinkwiseCreative.show("11532-50", "CD23002", "_blank");