Περιγραφή

Η εταιρεία “Get Wet”, με έδρα τη Σιθωνία και πιο συγκεκριμένα τη Βουρβουρού, δραστηριοποιείται στο τομέα του τουρισμού  με πολυετή παρουσία -άνω των 30 ετών- στο κλάδο των σκαφών αναψυχής. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας. Εξασφαλίζουμε για εσάς πλήρως εξοπλισμένα και ετοιμοπαράδοτα σκάφη και φροντίζουμε τη παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου οι διακοπές σας, να σας μείνουν αξέχαστες και να μας επισκεφθείτε ξανά το συντομότερο! Για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε τα σμαραγδένια νερά της Βουρβουρούς, να έρθετε σε άμεση επαφή με τη θάλασσα, να ανακαλύψετε τη δική σας ερημική παραλία, να διασκεδάσετε με τη παρέα ή την οικογένεια σας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης σκάφους χωρίς δίπλωμα, η Get Wet, είναι η καλύτερη επιλογή.

Γιατί να επιλέξετε την GetWet

Τα σκάφη μας είναι αξιόπλοα και διαθέτουν εξοπλισμό με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού (GPS TRACKER) ώστε σε περίπτωση ανάγκης , το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό να επέμβει άμεσα.
Είναι ασφαλισμένα και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα.
Πριν απο κάθε επιβίβαση γίνεται έλεγχος και σας δίνονται εκτενής λεπτομέρειες-οδηγίες.
Προσφέρουν άνεση κινήσεων στο εσωτερικό τους, είναι ευρύχωρα, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο και ηλιοπροστασία με ειδικό σύστημα σκίασης.
Επίσης διαθέτουν σκάλα που καθιστούν εύκολη την επιβίβαση/αποβίβαση για όλους.
Τα κατοικίδια επιτρέπονται.
Δεν χρειάζεται να έχετε δίπλωμα οδήγησης ή κάποια σχετική εμπειρία.

 

Παροχές
Δέχεται Κρατήσεις
Πιστωτική Κάρτα
Video
Review
0 Reviews
Στοιχεία Επικοινωνίας
Website
Address
AdressVourvourou, Halkidiki
Contact Phone 1
Contact Phone 2
Χάρτης