Περιγραφή

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 στη Φούστανη Αλμωπίας του νομού Πέλλας (περιοχή Natura 2000) στους πρόποδες του βουνού Τζένα, με την επωνυμία “Σφαγεία Αλμωπίας Α.Ε.” και τον εμπορικό τίτλο “Αγρόκτημα Φούστανης”, με αντικείμενο αρχικά την σφαγή ζώντων ζώων. Στη συνέχεια δραστηριοποιηθήκαμε στον χώρο της τυποποίησης κρέατος και παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, επενδύοντας μεγάλα ποσά στη δημιουργία σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων και την αγορά τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικού εξοπλισμού. Από την ίδρυση μας πορευτήκαμε πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, έτσι ώστε σήμερα να είμαστε μια πλήρης καθετοποιημένη μονάδα, πληρώντας το 100% της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Γιατί στη Φούστανη Αλμωπίας;

Η περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας του νομού Πέλλας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους κτηνοτροφικούς τόπους της Ελλάδας. Με περισσότερες από 1.200 κτηνοτροφικές μονάδες και 200.000 ζώα στην ευρύτερη περιοχή, η Αλμωπία φημίζεται για την ανώτερη γεύση και ποιότητα του κρέατος που παράγει. Επιλέγοντας τη Φούστανη Αλμωπίας ως έδρα της επιχείρησης μας από το 1997 έως και σήμερα, στηρίζουμε έμπρακτα τον Έλληνα κτηνοτρόφο και το ποιοτικό κρέας της Αλμωπίας ως κύριο μοχλό ανάπτυξης της περιφερειακής οικονομίας.

Η εταιρεία μας την τελευταία δεκαετία έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της τυποποίησης κρέατος και παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων. Τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία “Αγρόκτημα Φούστανης“ και παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας με αγνά και φρέσκα ελληνικά κρέατα, από ζώα που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας του νόμου Πέλλας.

Ευρισκόμενοι στην περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας (περιοχή Natura 2000) στους πρόποδες του βουνού Τζένα, στην καρδιά ενός από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους κτηνοτροφικούς τόπους της Ελλάδας, με περισσότερες από 1.200 κτηνοτροφικές μονάδες και 200.000 ζώα στην ευρύτερη περιοχή, επιλέγουμε για τα προϊόντα μας μόνο τα καλύτερα ελληνικά κρέατα από παραγωγούς που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Επίσης, διαθέτοντας επιπροσθέτως του εργαστηρίου αλλαντοποιίας μας και τις δικές μας σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την τήρηση των αυστηρότερων διεθνών προτύπων ασφαλείας τροφίμων καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Σε όλα τα προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα του Αγροκτήματος Φούστανης θα βρείτε πάντα την καλύτερη γεύση στην καλύτερη ποιότητα, με την εγγύηση της εταιρείας μας.

Παροχές
Parking
Ιδιωτικό Parking
Video
Στοιχεία Επικοινωνίας
Website
Address
AdressΦούστανη Αλμωπίας
Contact Phone 1
Contact Phone 2
Phone 2
Photos
Χάρτης
LinkwiseCreative.show("11532-50", "CD23002", "_blank");